Natura oamenilor

Vanzatorii de umbrele au facut profit ieri si azi. Ploile au cam ravasit Bucurestiul, pagubele fiind marisoare. Televiziunile de stiri au grija sa supraestimeze daunele provocate de natura. Doar asa au mai multa audienta.

Orasul asta este sufocat la fiecare ploaie mai serioasa. Sefi peste comitete si comisii, directii si departamente, primarii de sector ori primaria generala dau declaratii, ne spun ca rezolva lucrurile si, ce sa vezi, la urmatoarele caderi de apa se intampla exact la fel. Parca am mai vazut filmul asta. E in natura unora sa caute doar solutii pe termen scurt, sa se carpeasca de azi pe maine.

Egoismul, goana dupa profit, perfidia, nepasarea si delasarea ne afecteaza pe toti. Eu nu voi fi niciodata de acord cu demagogiile prezentabililor care apar la tv in astfel de situatii si ne asigura ei ca detin controlul. Acesti oameni au fost in functii si lunile trecute, si in anii din urma? Ce s-a schimbat cu ei la conducere? Un pic, pe ici – pe colo. Lucrurile se indreapta totusi, in ritm de melc, in directia buna, insa noi suportam costurile.

Despre ideisiidei

http://ideisiidei.ro
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Natura oamenilor

  1. ghyery zice:

    Stimate coleg, unde se indreapta? Ce se indreapta? Scuze dar cred ca in Ferentari sunt multi orbi.

    • ideisiidei zice:

      Observa si partea buna a lucrurilor facute de primaria sectorului 5. Nu caut in acest moment rapoartele de la http://www.sector5.ro/ sa vad ce si cum s-a facut. Observ cum s-au reamenajat mici parculete, faptul ca e un pic mai curat pe strazi. Posibilitatile se la sectorul 5 sunt mai reduse, asta si din cauza bugetului mic al primariei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s